panel

Nynke van der Zee

Onderwijskundig Adviseur / Interim-IB'er

DOWNLOAD CV

Doelgericht, Creatief, Praktisch

Nynke werkt als onderwijskundig adviseur en interim intern begeleider bij ZIEN in de klas.

Ze heeft ruim 25 jaar werkervaring in zowel het basisonderwijs, het speciaal basisonderwijs als het speciaal onderwijs (cluster 2 en 4): eerst als leerkracht, daarna als remedial teacher en in het SO cluster 4 als ambulant- en intern begeleider.

Naast haar werk blijft ze zich professionaliseren. Ze heeft de opleiding tot remedial teacher/intern begeleider en de opleiding tot dyslexiespecialist afgerond. In 2014-2016 heeft ze de Master “leren en innoveren” gedaan om zich te versterken in het implementeren en begeleiden van veranderings- en innovatieprocessen in de schoolorganisatie.

Haar passie is het vormgeven van goed onderwijs waarbij uit de leerlingen en leerkrachten gehaald wordt wat in hen zit. Ze is daarbij praktisch en oplossingsgericht.

Haar kracht zit in haar enthousiasme, creativiteit en inventiviteit. Ze neemt leerkrachten mee in onderwijsontwikkelingen, kan hen motiveren, stimuleren en hen een werkbaar kader aanbieden. Ze is daarbij pragmatisch, kwaliteits- en doelgericht. De leerkrachten moeten zelf ervaren, voelen en zien dat ze het kunnen en dat het hen en de leerlingen wat oplevert.

Vanuit vertrouwen coacht en begeleidt ze leerkrachten om samen met hen te onderzoeken en te ontdekken hoe zij hun onderwijs nog beter af kunnen stemmen op de specifieke onderwijsbehoeften van de leerlingen. Haar uitgangspunt is: Van delen word je rijker! Samen leren we meer!

ZIEN in de Klas © 2017, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly