panel

Vacature Accountmanager / Projectleider Lelystad

23mrt

Op dit moment zoeken wij een ervaren onderwijskundig adviseur met ruime ervaring in het basisonderwijs die aan de slag wil als Accountmanager/Projectleider in Lelystad.

Ben jij die ervaren orthopedagoog met een passie voor onderwijs? Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Zoek je een jong, ambitieus en inspirerend bedrijf? En zoek je leuke en enthousiaste collega’s? Dan zoeken wij jou!

wie zijn wij:

ZIEN in de Klas is het leukste en beste onderwijsadviesbureau van Nederland! 🙂 Wij hebben als missie om alle klassen gelukkig te zien door te investeren in goed onderwijs. We werken met ruim 50 gemotiveerde collega’s samen om deze droom werkelijkheid te maken. We weten elkaar intern snel te vinden, zodat we elkaar altijd kunnen bijstaan indien nodig. Onze kernwaarden zijn Plezier, Kwaliteit en Samen en hier staan we dan ook echt voor.

wat ga je doen:

Als accountmanager van Lelystad ben je eigenlijk een projectleider. In opdracht van het samenwerkingsverband werken we met 6 onderwijskundig adviseurs van ZIEN in de Klas samen met de scholen aan de kwaliteitsverbetering van het onderwijs in Lelystad. Als projectleider ben je hierbij de spil in het web. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het vormgeven van de interne intervisies, het coachen van je collega’s bij het afstemmen van de begeleiding op wat de scholen nodig hebben. Het duurzame lange termijn doel van bijdragen aan goed onderwijs staat altijd hoog in het vaandel. Omdat we het belangrijk vinden dat je de werkwijze, scholen en het netwerk goed kent, zul je zelf ook schoolbegeleider zijn op zo’n 5 a 6 scholen. Je bent dus echt onderdeel van het team. Daarnaast werk je ook als accountmanager om tegemoet te komen aan de overige vragen van de scholen in Lelystad.

wat bieden wij:
  • Een uitdagende, gevarieerde en leuke baan!
  • Een dienstverband tussen de 28 uur en 34 uur per week per 1 augustus of 1 september
  • Een goede werksfeer en een enthousiast team.
  • Ontwikkelmogelijkheden

Solliciteren doe je vóór 13 april aanstaande een sollicitatiebrief (of video) met cv te sturen naar hrm@zienindeklas.nl, t.a.v. Femke Arts. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 20 april.

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2018, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly