panel

Vacature Onderwijskundig Adviseur

21feb

Ben jij die ervaren enthousiaste onderwijskundig adviseur? Heb je een passie voor onderwijs? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek je een jong, ambitieus en inspirerend bedrijf? En zoek je leuke en enthousiaste collega’s? Dan zoeken wij jou!

ZIEN in de Klas is het leukste en beste onderwijsadviesbureau van Nederland! 🙂 Wij hebben als missie om alle klassen gelukkig te zien door te investeren in goed onderwijs. We werken met ruim 50 gemotiveerde collega’s samen om deze droom werkelijkheid te maken. We weten elkaar intern snel te vinden, zodat we elkaar altijd kunnen bijstaan indien nodig. Onze kernwaarden zijn Plezier, Kwaliteit en Samen en hier staan we dan ook echt voor.

Op dit moment zijn wij op zoek naar collega’s die aan de slag kunnen als:
Onderwijskundig adviseur / interim ib’er in de regio Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Den Haag

Wij zoeken een orthopedagoog/psycholoog met onderwijservaring. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijsveld, goed in je afstemming, je kan snel een situatie analyseren en bent een resultaatgerichte doener. Handelingsgericht- en oplossingsgericht werken staan bij ons centraal. Naast het werk binnen de schoolbegeleiding vind je het ook een uitdaging om een Interim IB klus op te pakken.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, gevarieerde en leuke baan!
  • Een dienstverband tussen de 24 uur en 34 uur per week per direct
  • Een goede werksfeer en een enthousiast team.
  • Ontwikkelmogelijkheden

Solliciteren doe je vóór 15 maart aanstaande een sollicitatiebrief (of video) met cv te sturen naar hrm@zienindeklas.nl, t.a.v. Femke Arts. Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 20 maart 2017.

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2018, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly