Nieuw! De leergang de intern begeleider als kwaliteitscoördinator

Verdiep je in de veranderende rol van intern begeleider als kwaliteitscoördinator

Meer dan ooit is er behoefte aan kundige professionals die de kwaliteit in scholen bewaken en borgen en bovendien kennis hebben over het leren van alle leerlingen én leerkrachten. Hierdoor verandert de rol van de intern begeleider naar een meer centrale rol als kwaliteitscoördinator. 

Om te leren hoe jij deze rol zo stevig mogelijk neerzet in jouw onderwijspraktijk, presenteren wij de leergang De intern begeleider als kwaliteitscoördinator

In deze leergang leer je hoe een
 professionele lerende cultuur neerzet, waarin leraren zich gesteund voelen in hun persoonlijke ontwikkeling en op een constructieve manier samenwerken. De leidraad hiervoor vormt ‘De beroepsstandaard voor de intern begeleider als kwaliteitscoördinator’ (Van Haandel et al., 2022) en de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van onderwijskwaliteit en professionele ontwikkeling.

De leergang is zowel incompany als individueel te volgen. 
 
Testimonials

Schrijf je in voor de individuele leergang

Start in september 2023 of in februari 2024

Download hier de brochures

Interesse?

Wil je meer informatie over de leergang? Dan kun je contact met ons opnemen via info@zienindeklas.nl of via 030-2437682. 

Offerte aanvragen voor de incompany leergang?

Deel dit bericht!
Wijzer in Leren
Producten

Binnenkort: de Wijzer in Leren

Wil jij weten hoe leren nu precies werkt? Hoe we het brein van de leerlingen zo optimaal mogelijk kunnen benutten? En welke invloed jij hebt op (nog) handiger, efficiënter en leuker leren? Maak dan gebruik van onze praktische lessenserie de Wijzer in Leren.

Lees verder
Nieuwsbrief

3 keer meer focus op kwaliteit

Hoe kun je de kwaliteit op jouw school aanzienlijk verbeteren? Ontdek het in onze nieuwsbrief, waarin we je meenemen in de leergang de ib’er als kc’er, de inspirerende workshop over breinleren, en het traject “Kwaliteit onder de Loep” waarin we samen ontdekken waar de ontwikkelkansen van de school liggen.

Bovendien bieden

Lees verder
Diensten

Nieuw! De leergang de intern begeleider als kwaliteitscoördinator

Meer dan ooit is er behoefte aan kundige professionals die de kwaliteit in scholen bewaken en borgen en bovendien kennis hebben over het leren van alle leerlingen én leerkrachten. Hierdoor verandert de rol van de intern begeleider naar een meer centrale rol als kwaliteitscoördinator.
Om te leren hoe jij deze

Lees verder
wijzer in veerkracht
Producten

De Wijzer in Veerkracht is uit

Het moment is daar! De Wijzer in Veerkracht ligt nu bij ons in de webwinkel. Het middel om kinderen beter te leren omgaan met alle hobbels en kuilen die ze in het leven gaan tegenkomen. Lees hier waarom je deze niet mag missen!

Lees verder