panel

Downloads

LET OP: Het is voor de intakeformulieren van belang dat je de laatste versie van Adobe Acrobat Reader DC op je computer hebt staan. Houd daarom de updates bij of vraag de systeembeheerder dit te doen, wanneer je dit zelf niet kan/mag.
Is Adobe op jouw pc niet bijgewerkt, dan worden wijzigingen in de opgeslagen download niet bewaard!

Hieronder vind je onze intake formulieren. Daarnaast kun je ook de folders over leer- en onderwijsbegeleiding vinden en een grote variatie aan downloads bij bijvoorbeeld de Wijzers en de Oplossing in de Klas, maar ook voor het Voortgezet Onderwijs.

Om de PDF bestanden te kunnen gebruiken en digitaal in te vullen vind je onderaan deze pagina meer uitleg

Afstandsonderwijs Leerkracht

Afstandsouderwijs Ouders

Afstandsonderwijs Leerling

Flyers

Voortgezet Onderwijs

Wijzer in Executieve Functies (WiEF)

Wijzer in Onderwijsbehoeften

Oplossing in de Klas

Inspiratie!

Hoogbegaafdheid

Intakevragenlijsten *

Formulieren

Voorwaarden ZIEN in de Klas B.V.

GGZ

 *  !! Let op bij de intakeformulieren (PDF): Om teleurstelling te voorkomen, zorg allereerst dat voor Adobe Acrobat Reader de meest recente updates zijn uitgevoerd; download vervolgens het formulier dat je wilt gebruiken naar je pc en open het daarna met Adobe Reader. Vul het in en sla de gegevens op. Formulieren kunnen ook in de webbrowser worden ingevuld, maar de gegevens worden dan niet goed opgeslagen, evenals wanneer Adobe dus niet is bijgewerkt.

** Let op! Voor inschrijfformulieren en informatie over aanmeldingen dyslexie Regio Gooi en Vechtstreek, neem contact op met dyslexie@regiogv.nl. De intakevragenlijsten Dyslexie voor de regio Wijdemeren zijn hier te downloaden. Deze aanvragen dienen via de betreffende gemeentes te verlopen en niet via ZIEN in de Klas.
*** Let op! De intakevragenlijsten Dyslexie voor de regio Lekstroom zijn hier te downloaden Deze aanvragen dienen verstuurd te worden naar lekstroom@zienindeklas.nl.
**** Let op! Klik hier voor de inschrijfformulieren en informatie over aanmeldingen dyslexie in Amsterdam. Nadat het dossier door de gemeente is goedgekeurd kunnen wij het onderzoek uitvoeren. 
ZIEN in de Klas © 2020, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly