panel

Dyslexie

Bij ZIEN in de Klas kun je terecht met al je vragen over dyslexie. We hebben een team van ervaren orthopedagogen en psychologen met veel en up to date kennis over dyslexie. Al onze collega’s zijn geregistreerd bij het SKJ. Bovendien is ZIEN in de Klas Jeugdhulp ISO 9001:2015 gecertificeerd  en in het bezit van het keurmerk van het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD). We bieden zowel vergoede als particuliere dyslexiezorg en werken volgens de richtlijnen van Stichting Dyslexie Nederland en het Protocol Dyslexie Diagnostiek & Behandeling 3.0.

Waarom kiezen voor dyslexiezorg van ZIEN in de Klas?

  • Het onderzoek en de behandeling vinden op de eigen school (of op een locatie in de buurt) plaats, zodat de leerling in een voor hen vertrouwde omgeving kunnen blijven. Zo mist een leerling zo weinig mogelijk belangrijke onderwijstijd.
  • In de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de door ons ontwikkelde methode Leren Lukt. Leren Lukt is ontwikkeld op basis van effectief bewezen aspecten vanuit jarenlange praktijkervaring en gebaseerd op recente ontwikkelingen vanuit de wetenschappelijke literatuur. In de methode Leren Lukt worden leerlingen ondersteund in het traject naar meer eigenaarschap. De leerling leert eigenaar te worden van zijn of haar leertraject door middel van schaalvragen en inzicht in eigen voortgang. Bovendien worden er aantrekkelijke en motiverende materialen gebruikt.
  • Een goede samenwerking en korte lijntjes tussen school, ouders en behandelaar zijn essentieel voor het behalen van de beste resultaten. Onze behandelingen duren 45 minuten, vinden wekelijks op een vast tijdstip plaats en we moedigen ouders aan bij de behandelingen aanwezig te zijn. In de behandelingen wordt huiswerk meegegeven waar de leerling samen met ouders aan kan werken tussen de behandelingen door.

Klik hier om te zien in welke gemeenten ZIEN in de Klas vergoede dyslexiezorg kan verlenen.

Klik voor meer informatie op ‘Dyslexieonderzoek’, ‘Dyslexiebehandeling’ of neem via de mail contact met ons op.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly