panel

Dyslexiebehandeling

Binnen de dyslexiebehandelingen wordt onze eigen methode Leren Lukt gebruikt. In deze methode worden klanken gekoppeld aan kleur en/of symbool. Er wordt zoveel mogelijk aangesloten aan de spellingmethode van de school. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van motiverende en aantrekkelijke materialen. In de methode Leren Lukt worden leerlingen ondersteund naar meer eigenaarschap. De leerling leert eigenaar te worden van zijn of haar leertraject door middel van schaalvragen en inzicht in de eigen voortgang.
Bij ZIEN in de Klas bieden wij zowel vergoede als particuliere dyslexiebehandelingen. We komen zoveel mogelijk naar de scholen toe om de leerlingen te kunnen behandelen. Zo mist een leerling zo weinig mogelijk belangrijke onderwijstijd en blijven de lijntjes tussen ouders, behandelaar en leraar/IB’er kort. We maken gebruik van ons online dossier www.lerenlukt.nl om de voortgang zo goed mogelijk te stimuleren en te kunnen monitoren. Na elke behandeling wordt in Leren Lukt het huiswerk voor de komende week geplaatst. Het maken van het huiswerk is essentieel voor het slagen van de behandeling.
Onze behandelingen duren 45 minuten, vinden wekelijks op een vast tijdstip plaats en we moedigen ouders aan bij de behandelingen aanwezig te zijn. In de behandelingen wordt huiswerk meegegeven waar de leerling samen met ouders aan kan werken tussen de behandelingen door.
Klik hier om te zien in welke gemeenten ZIEN in de Klas actief is voor wat betreft de vergoede dyslexiezorg.

 Advertentie LerenLukt

Voor meer informatie over dyslexiebehandeling download onze flyer of neem contact met ons op.

ZIEN in de Klas © 2019, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly