panel

Niveau 3 Leren Lukt in de Klas

Ben jij ook op zoek naar een doorgaande lijn in het oefenen van spelling op ondersteuningsniveau 3? Blijf je zelf zoeken naar materialen die je kunt gebruiken voor de leerlingen die tussen wal en schip vallen? Leren Lukt in de Klas biedt uitkomst! Leren Lukt in de Klas is een compleet pakket met motiverende materialen, een handleiding voor het uitleggen van alle spellingsregels én online oefenmogelijkheden.

Wat is Leren Lukt in de Klas?

Leren Lukt in de Klas is een remediërende spellingmethode voor kinderen met dyslexie en lees- en spellingproblemen. We hebben het ontwikkeld om in te zetten op ondersteuningsniveau 3, naast de reguliere spellingmethode die in de klas wordt gebruikt. Het is een compleet spellingsprogramma waarin gebruik wordt gemaakt van een duidelijke structuur, opbouw en planning van de spellingsregels. De methode sluit in de basis goed aan bij reguliere spellingmethoden. Met Leren Lukt in de Klas wordt het eigenaarschap van de leerling zoveel mogelijk gestimuleerd. Ze leren zelf doelen te stellen, onderwijsbehoeften te formuleren, voorgang bij te houden en hun eigen kunnen in te schalen. Er wordt gebruik gemaakt van zeer motiveren de aantrekkelijke materialen. Leerlingen ontvangen hulpmaterialen om in te kunnen zetten in de klas, inclusief gebruik van TaalExtra (ontwikkeld in samenwerking met Squla) en de online klankkaart op lerenlukt.nl.

Lees meer over TaalExtra in Squla.

Ondersteuningsniveau 3

Leren Lukt in de Klas voldoet aan de eisen die gesteld worden door de inspectie voor ondersteuningsniveau 3. De methode is opgenomen in de handreiking (opgesteld door het NKD en Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap) over de eisen die gesteld worden aan geboden hulp op ondersteuningsniveau 3. Download hier de lijst.

Wat is er mogelijk?

Om met Leren Lukt in de Klas aan de slag te kunnen gaan, volg je eerst een training. Deze training wordt verzorgd door orthopedagogen van ZIEN in de Klas. De training bestaat uit een dagdeel à 3 uur. Tijdens de training leer je de basis van de methode, de werkzame aspecten en is er ruimte om samen na te denken over hoe de methode in te zetten is op ondersteuningsniveau 3.

Meer informatie

De prijs wordt bepaald op basis van het aantal leerkrachten en leerlingen die met Leren Lukt in de Klas gaan werken. Informeer gerust naar de kosten.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op . Wij sturen je, geheel vrijblijvend, een uitgebreide informatiemail over de methode. Voor al je vragen kun je contact opnemen met Malou Bousie.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly