panel

Workshop: Handelingsgericht werken (HGW)

‘Hoe kan ik het handelingsgericht werken nog meer borgen binnen de school waar ik werk?’

Hebben alle teamleden een positieve oplossingsgerichte attitude? In hoeverre is de afstemming optimaal en wordt er planmatig gewerkt?  De workshop ‘Handelingsgericht werken’ is voor teams of leerkrachten die het handelingsgericht werken op hun school willen aanscherpen.

Doel:
Kennis: het HGW aanscherpen, verdiepen en eigen maken zodat er naar gehandeld kan worden.
Vaardigheden: het aanscherpen van eigen leerdoelen, bijvoorbeeld het afstemmen met ouders of differentiëren naar onderwijsbehoeften in een groepsplan.

De workshop bestaat bij voorkeur uit minimaal twee bijeenkomsten. In de eerste bijeenkomst wordt kort theorie aangeboden, de vertaling gemaakt naar praktijk in de klas en een eigen leerdoel opgesteld. In de tweede bijeenkomst wordt er teruggeblikt op je leerdoel, ervaringen uitgewisseld en verdiept in de theorie en praktijk. Tussen de twee bijeenkomsten ga je vaardigheden oefenen en is er (digitaal) contact met de trainer.

Al onze workshops zijn op maat en kunnen bij jou op school of op het IB-netwerk gegeven worden. Voor meer informatie of vragen over deze workshop, neem gerust contact met ons op.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly