panel

Workshop ‘Gelukkig voor de Klas’

Hoe gelukkig sta jij voor de klas? Pas als je lekker in je vel zit, kun je je leerlingen inspireren en motiveren. Uit Brits onderzoek blijkt dat gelukkige leraren leerlingen hebben die hogere cijfers halen. Van gelukkige leerkrachten leren leerlingen dus het meest!

Gelukkig voor de klas staan is in deze huidige onderwijstijd niet altijd even makkelijk. In deze workshop ben je even niet bezig met de ontwikkeling van je leerlingen, maar focus je je op jezelf. Je wordt geïnspireerd  met oefeningen, tips en weetjes vanuit de positieve psychologie op het gebied van geluk. Hoe zorg je ervoor om binnen je kernwaarden te leven, door een positieve bril te kijken, flow in je werk te ervaren en helpende gedachten in te zetten? Je onderzoekt wat je blij maakt en hoe je zelf je geluk kunt beïnvloeden. Je krijgt tips die je makkelijk in de praktijk kunt brengen om meer geluksgevoelens te ervaren. Kies voor geluk en leer je leerlingen en collega’s dat ook te doen!

Claudy van Valburg
Onderwijskundig adviseur/ interim IB bij ZIEN in de Klas

Wanneer: Dinsdagavond 24 april
Hoe laat: Om 19.00 uur staat de koffie klaar. De avond start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur met een feestelijke borrel.
Kosten: Gratis
Aanmelden: Doe je hier

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-gelukkig-voor-de-klas-door-claudy-van-zien-in-de-klas-44442913952
ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly