panel

Het ZIENportaal > veilig gegevens uitwisselen!

10dec

Het ZIENportaal is een portaal om veilig gegevens uit te wisselen tussen ouder(s), IB’er, leerkracht, ZIENer of een externe partij. Dit kan gaan om een registratie, aanmelding, formulieren invullen, documenten ontvangen/verzenden etc.
U komt er via https://zienportaal.nl/.

Om met het ZIENportaal te werken, moet u zich eenmalig registreren. Vervolgens krijgt u een activatiemail en kunt u een leerling toevoegen. Andere betrokkenen die gekoppeld worden met een mailadres, krijgen automatisch een melding dat een leerling is aangemaakt en dat de betrokkene is gekoppeld.

Enkele tips:

  • Gaat u onderdelen invullen via een mobiel? Denk er dan aan om het scherm van uw mobiel te draaien. Zo kunt u alle onderdelen zien! Wij raden aan om, indien mogelijk, een laptop/computer te gebruiken.
  • Formulieren kunnen deels worden ingevuld, en opgeslagen om later verder in te vullen. Druk op Opslaan. Verzenden kan pas als alles is ingevuld.
  • Gekoppelde leerkrachten en IB’ers kunnen formulieren ook samen invullen, als beiden gekoppeld zijn aan dezelfde leerling.
  • Denk er bij het uploaden van bestanden aan dat het een .pdf, .jpeg, .png of .jpg bestand is. .doc bestanden kunnen niet worden opgeslagen!

REACTIES

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly