panel

Week van de Hoogbegaafdheid

09mrt

Het is de week van de hoogbegaafdheid! Ken jij de Denksleutels al? Ze geven je handvatten voor het stellen van vragen die kinderen aanzetten tot creatief, analytisch en praktisch denken. Ze zijn in te zetten in alle lagen van de school, maar bieden ook verdieping aan leerlingen die extra uitdaging nodig hebben. Heb jij ze nog niet of wil je weten hoe je ze kunt gebruiken? Wij hebben er een speciale download voor gemaakt!

Wil je meer weten over het stimuleren van creatief denken en het aanbrengen van differentiatie in zowel je instructie, verwerking en evaluatiemomenten? Je leert erover in onze E-learning ‘Maak je les HO(T)D!’. Bij ZIEN in de Klas vinden we het belangrijk om leren zo laagdrempelig mogelijk te maken en kennis te verspreiden. Deze interessante training speciaal gemaakt voor leerkrachten, IB-ers, directeuren, orthopedagogen, psychologen en remedial teachers.

Op deze site vind je een overzicht van alle geregistreerde activiteiten die georganiseerd worden tijdens de week van de hoogbegaafdheid. Je kunt zoeken op regio of doelgroep. Per activiteit staat vermeld of inschrijving/aanmelding vooraf wel of niet vereist is, of er kosten aan verbonden zijn en andere nuttige informatie.

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly