panel

Interim schoolleider

Ben je op zoek naar een interim schoolleider die de lopende zaken op school kan vervangen? Of wil je misschien een krachtige kwaliteitsslag maken om het onderwijs op school te verbeteren? ZIEN in de Klas heeft ervaren schoolleiders tot haar beschikking om je hierbij te helpen. We kunnen ook naast de schoolleider meedraaien om te coachen on-the-job.

Onze interim schoolleiders zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijsveld zoals kwaliteitszorg, passend onderwijs, educatief partnerschap, HGW en opbrengstgericht werken. We zijn sterk in afstemming met het team, we kunnen snel een situatie analyseren en zijn eraan gewend om doelgericht te werken.

De match tussen de school en de interim-schoolleider vinden we belangrijk. We voeren altijd een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is. Daarna stellen we een plan op waaraan gewerkt wordt in de komende periode, zodat de doelen helder zijn en de opbrengst duidelijk. Onze aanpak is deskundig, snel en we brengen veel passende expertise mee.

Ben je geïnteresseerd in een interim-schoolleider van ZIEN in de Klas, wil je weten hoe je het kunt bekostigen of heb je nog andere vragen? Neem contact met ons op. We komen graag langs voor een oriënterend gesprek.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly