panel

Leren lukt met de juiste hulp!

28sep

Om zowel ouders als school zoveel mogelijk bij onze dyslexiebehandelingen te betrekken, hebben wij het nieuwe digitale dossier ‘Leren Lukt’ bedacht. Dit online dossier stimuleert behandelaren, leerkrachten en ouders goed en efficiënt met elkaar te communiceren. Een goede en fijne samenwerking heeft namelijk een positieve invloed op het effect van de dyslexiebehandeling.

Tijdens de behandeling vult de behandelaar samen met de leerling het digitale dossier in. Hierin wordt bijvoorbeeld vermeld met welke leesstrategie en/of spellingscategorieën die dag is gewerkt, wat wel en niet werkt en hoe de leerling anticipeert. Ook de afspraken die gemaakt worden voor de volgende les, denkend aan huiswerk, zijn terug te vinden in het digitale dossier. Op deze manier proberen wij ouders en leerkrachten nog meer bij het behandelproces te betrekken en samen op één lijn te zitten, hetgeen onze behandeling nog succesvoller maakt!

Wil jij ook een digitaal dossier op maat, snelle communicatie en betrokken ouders en leerkrachten? Vraag dan nu bij ZIEN in de Klas naar de mogelijkheden, bekijk de demo of kijk op www.lerenlukt.nl.

Schermafbeelding 2015-09-28 om 11.58.19

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly