panel

Anne Witt

NVO Orthopedagoog / Onderwijskundig Adviseur

Betrokken, Analytisch, Doelgericht

Anne werkt als orthopedagoog/ onderwijskundig adviseur bij ZIEN in de Klas in de regio Amsterdam. Anne heeft de academische pabo gevolgd, waarbij zij haar passie heeft gevonden voor het maken van de vertaalslag van ‘’wat werkt’’ in de boeken naar wat werkt in de praktijk van de klas. Hierna heeft zij voor de klas gestaan in dynamische scholen in  Amsterdam en de master orthopedagogiek gevolgd. Anne heeft van 2018-2019 stage gelopen en bij ZIEN in de Klas gewerkt, waarna zij een schooljaar in Zuid Afrika als vrijwilliger het onderwijs en leerkrachten in de townships van Kaapstad heeft ondersteund om een steentje bij te dragen aan het creëren van gelijke kansen voor elk kind. Sinds januari 2021 versterkt Anne weer het team van ZIEN in de Klas.

Anne heeft ervaring in het ondersteunen van kinderen en hun leerkrachten binnen arrangementen met uiteenlopende ondersteuningsvragen, het uitvoeren van handelingsgerichte diagnostiek, het begeleiden van trajecten voor het verbeteren van de groepssfeer en het ondersteunen van intern begeleiders.
In haar werk is Anne betrokken en betrouwbaar en zij werkt graag op oplossingsgerichte wijze. De samenwerking met ouders, leraren en het kind zelf om zo tot een krachtige -en eigen- oplossing te kunnen komen is hierin haar belangrijkste kernwaarde.

Anne werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij ZIEN in de Klas.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly