panel

Claudy van Valburg

Onderwijskundig Adviseur / Interim-IB

Oplossingsgericht, Open, Verbindend

Claudy werkt als onderwijskundig adviseur/ interim intern begeleider bij ZIEN in de klas. Ze is voornamelijk werkzaam in de regio Utrecht.

Claudy is een ervaren onderwijsprofessional met 10 jaar ervaring voor de klas en 16 jaar ervaring als intern begeleider. Als intern begeleider in regulier en speciaal onderwijs, in PO en VO en regiomedewerker bij de Onderwijscoöperatie heeft Claudy met alle facetten van het aansturen van teams en leerkrachten te maken gehad. Ze heeft een groot onderwijsnetwerk opgebouwd. Als auteur/ redacteur van de serie ‘Snap je kind!’ heeft ze haar kennis en ervaring ook buiten de school kunnen inzetten.

Haar expertise is het ondersteunen van schoolteams bij het implementeren en borgen van handelingsgericht werken binnen de school en het verbeteren van de zorgstructuur. Ook heeft ze veel ervaring met het verbeteren van leerkrachtvaardigheden (EDI) en groepsdynamiek. Ze weet de vertaalslag te maken van theorie naar de praktijk en geeft handelingsgerichte adviezen. Ze zoekt altijd naar kansen en  mogelijkheden. Claudy verzorgt ook trainingen op maat aan schoolteams.

Claudy is open en enthousiast in contact. Ze werkt doelgericht en is in staat om onderwijskundige vraagstukken nuchter, daadkrachtig en oplossingsgericht aan te pakken. Ze is een stabiele factor en betrouwbaar in de samenwerking, Ze weet in relaties snel vertrouwen te winnen en het gezamenlijk belang centraal te zetten.

Claudy werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag bij ZIEN in de Klas.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly