panel

Eline Koopman

NVO Orthopedagoog-Generalist

DOWNLOAD CV

Gedegen, Betrokken, Zorgzaam

Eline werkt als hoofdbehandelaar dyslexie bij ZIEN in de klas. De werkzaamheden van Eline bestaan voornamelijk uit het waarborgen van de kwaliteit van de dyslexiebehandeling. Zij begeleidt de dyslexie behandelaren en denkt met hen mee waar dat nodig is. Daarnaast is zij werkzaam als onderwijskundig adviseur. In het contact is zij open, positief en betrokken.

“In mijn werk vind ik het heel belangrijk om samen met het kind, de ouders en de leerkracht op zoek te gaan naar de momenten waarop het goed gaat. Wat gebeurt er op deze momenten en hoe kunnen we er met elkaar voor zorgen dat het vaker goed gaat. Op deze manier zoeken we met elkaar naar passende oplossingen voor de hulpvraag. Ik vind het belangrijk om het kind zoveel mogelijk bij deze zoektocht te betrekken. Mijn doel is dat het kind weer lekker in zijn of haar vel komt te zitten zodat het zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen”

Eline heeft Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met als afstudeerrichting Orthopedagogiek. Na haar studie is zij gaan werken als onderwijsadviseur en dyslexiebehandelaar bij OnderwijsAdvies. Zij heeft daar ruime ervaring opgedaan met het geven van individuele behandelingen en het uitvoeren van handelingsgerichte diagnostiek bij leerlingen met een grote verscheidenheid aan hulpvragen. In 2014 heeft zij de opleiding tot NVO Orthopedagoog-Generalist succesvol afgerond.

Eline werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.

ZIEN in de Klas © 2018, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly