panel

Femke Brandsma

NVO Orthopedagoog/ Onderwijskundig Adviseur

DOWNLOAD CV

Deskundig, Gedegen, Nuchter

Femke Brandsma werkt als orthopedagoog/ onderwijskundig adviseur bij ZIEN in de klas. Na het afronden van haar studie Engels aan de Lerarenopleiding en de studie orthopedagogiek (Leer- en Gedragsproblemen) heeft ze een aantal jaren lesgegeven aan de Internationale Schakelklassen en het Praktijkonderwijs. Sinds 12 jaar is Femke werkzaam als orthopedagoog/adviseur in het basisonderwijs. Femke werkt vanuit het gedachtegoed van het oplossingsgerichte en handelingsgerichte werken. Ze werkt graag vanuit consultatieve leerlingbegeleiding.

Bij deze werkwijze werkt ze nauw samen met intern begeleiders en speelt ze flexibel in op de vragen van scholen. Femke is beeldcoach en coacht leerkrachten aan de hand van Video In de Klas en Co-teaching. Daarnaast verricht ze psychologische onderzoeken bij kinderen en begeleidt ze scholen bij het implementeren van Taakspel en KiVa.

Femke is in het contact open en enthousiast. In haar werk is ze praktisch ingesteld, betrokken en gedreven. Ze vindt het erg belangrijk om de verschillende partijen waarmee ze werkt (kinderen, ouders, leerkrachten en intern begeleiders) allemaal op één lijn te krijgen zodat er ontwikkeling plaats vindt.

ZIEN in de Klas © 2018, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly