panel

Femke Brandsma

NVO Orthopedagoog/ Onderwijskundig Adviseur

DOWNLOAD CV

Deskundig, Gedegen, Nuchter

Femke Brandsma werkt als orthopedagoog / onderwijskundig adviseur bij ZIEN in de klas. Sinds 2003 werkt zij als schoolbegeleider op basisscholen in Utrecht en omgeving. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het oplossingsgericht coachen, uitvoeren van  handelingsgerichte diagnostiek en consultatieve leerlingbegeleiding. Bij deze werkwijze werkt ze nauw samen met intern begeleiders, leerkrachten en ouders en speelt ze flexibel in op de vragen van scholen. Daarnaast verricht ze psychologische onderzoeken bij kinderen.

Femke is beeldcoach en coacht leerkrachten aan de hand van Video In de Klas en begeleidt ze scholen bij het implementeren van Taakspel. Ze heeft, na de lerarenopleiding, Orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit Utrecht met als afstudeerrichting Leerproblemen.

Femke is in het contact open en enthousiast. In haar werk is ze praktisch ingesteld, betrokken en gedreven. Ze vindt het erg belangrijk om iedereen waarmee ze werkt op één lijn te krijgen door goed te luisteren en te kijken en te denken in oplossingen. Op deze manier wordt een positieve lijn ingezet waardoor er ontwikkeling plaats vindt.

ZIEN in de Klas © 2019, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly