panel

Hannah Boll

NVO Orthopedagoog / Onderwijskundig Adviseur

Betrokken, Betrouwbaar, Analytisch

Hannah werkt sinds september 2021 als NVO orthopedagoog en onderwijskundig adviseur bij ZIEN in de Klas. Ze houdt zich voornamelijk bezig met leerlingbegeleiding vanuit arrangementen, remedial teaching en het uitvoeren van diagnostiek op scholen in de regio Amsterdam. 

Hannah heeft de research master Child Development and Education in combinatie met Orthopedagogiek (Universiteit van Amsterdam) afgerond. Ze heeft zich gespecialiseerd in leer- en sociaal-emotionele problemen. Tijdens haar master heeft Hannah in het schooljaar 2020/2021 stage gelopen bij ZIEN in de Klas en tijdens haar stage ook een periode voor ZIEN in de Klas gewerkt. Daarnaast heeft zij tijdens haar opleidingen o.a. ervaring opgedaan in het onderwijs (Pabo), remedial teaching, begeleiden van kinderen door middel van spel (Humanitas), lesgegeven aan hoogbegaafde kinderen (Erasmus) en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van onderwijs en de ontwikkeling van kinderen.  

In haar werk is Hannah betrokken, betrouwbaar en analytisch. Ze vindt het belangrijk dat tijdens de begeleiding samen met het kind wordt gekeken naar waar het vastloopt om vanuit daar op zoek te gaan naar de kwaliteiten die het kind bezit en vervolgens zelfvertrouwen op te bouwen. Het zien dat kinderen tijdens de begeleiding vorderingen maken en zich ontwikkelen maakt Hannah gelukkig in haar werk. Tijdens haar werk staan samenwerking, ontwikkeling doormaken, een veilig gevoel geven en het ervaren van succes centraal. 

Hannah werkt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag bij ZIEN in de Klas. 

 

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly