panel

Hanneke Groen

NVO Orthopedagoog/ Onderwijskundig Adviseur

DOWNLOAD CV

Positief, Doelgericht, Verbindend

Hanneke werkt als orthopedagoog / onderwijskundig adviseur bij ZIEN in de klas. Zij werkt als schoolbegeleider en interim intern begeleider op basisscholen in Utrecht en omgeving. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het oplossingsgericht coaching,  uitvoeren van  handelingsgerichte diagnostiek, consultatieve leerlingbegeleider en het verzorgen van studiedagen.

Ze heeft Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met als afstudeerrichting Leerproblemen. Daarna heeft zij de Pabo afgerond.

Hanneke is eerder werkzaam geweest bij een samenwerkingsverband voor Voortgezet Onderwijs, waarbij zij op verschillende scholen de rol van orthopedagoog/onderwijsadviseur op zich nam. Ook heeft zij verschillende scholingen gegeven op het gebied van handelingsgericht en oplossingsgericht werken.

Hanneke heeft passie voor onderwijs en oog voor leerlingen. Ze zoekt naar kansen en mogelijkheden en kan dingen in een ander perspectief plaatsen. Ook zijn verbinding, betrokkenheid en nieuwsgierigheid op Hanneke van toepassing.

ZIEN in de Klas © 2019, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly