panel

Ilse Barendregt

Dyslexiebehandelaar / -diagnosticus

Positief, Empathisch, Verantwoordelijk

Ilse is sinds begin 2022 werkzaam als dyslexiebehandelaar bij ZIEN in de Klas. Ze begon op het vmbo-tl, ging door naar de havo en kwam tijdens haar stage van de hbo-opleiding Pedagogiek, als remedial teacher in aanraking met ZIEN in de Klas. Als dyslect raakte het haar op welke speelse, motiverende en vooral creatieve wijze ZIEN in de Klas de kinderen behandelde. Dit heeft haar gemotiveerd om verder te leren en Orthopedagogiek te gaan studeren aan de Universiteit van Leiden. Na twee jaar werkzaam te zijn geweest bij een orthopedagogisch bureau is ze haar hart gaan volgen en ons team komen versterken.

Doordat Ilse, als ervaringsdeskundige, goed weet hoe het is om dyslexie te hebben, weet juist zij de kinderen te motiveren en op de juiste manier te behandelen. Ze put veel energie uit het helpen van anderen en het aanreiken van de juiste handvatten. Hoe hoog de berg ook lijkt, elk kind met dyslexie komt op zijn of haar pootjes terecht!

Naast haar werkzaamheden hier is ze vanuit haar passie voor letters ook bezig met het ontwikkelen van een visuele letterdoos.

Ilse is werkzaam op maandag tot en met donderdag en vrijdagochtend.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly