panel

Irena Hof

NVO Orthopedagoog / Onderwijskundig Adviseur / Interim IB

Betrokken, Doelgericht, Samenwerkend

Irena werkt als onderwijskundig adviseur en interim IB bij Zien in de Klas. Zij is werkzaam in de regio Amsterdam/ Noord Holland. 

Irena is in 2010 afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan op het gebied van leerstoornissen en dyslexie tijdens haar werkzaamheden als diagnosticus en behandelaar bij het voormalige IWAL (Instituten voor dyslexie), het huidige RID. Daarnaast heeft zij veel ervaring in het begeleiden en coachen van schoolteams. Deze heeft zij opgedaan tijdens haar werkzaamheden bij Leeruniek, zij was hier als trainer en schooladviseur verantwoordelijk voor de implementatie van Leeruniek op verschillende basisscholen in Nederland. Irena heeft de basiscursus Cognitieve Gedragstherapie in 2017 afgerond. 

Irena heeft inmiddels veel ervaring in het begeleiden van leerkrachten op basisscholen en leerlingen met specifieke onderwijsbehoeftes. Zij is er goed in om samen met de betrokkenen op zoek te gaan naar de leervoorwaarden die een kind nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen en laat hierbij het kind centraal staan. Als interim IB heeft zij daarnaast veel schoolteams geholpen bij de implementatie van het handelings- en oplossingsgericht werken en het opzetten van een goede zorgstructuur. Irena is betrokken, doelgericht en open in haar communicatie. 

Irena werkt op maandag, dinsdag en donderdag bij ZIEN in de Klas. 

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly