panel

Jitske van der Werf

Onderwijskundig Adviseur / Interim IB

DOWNLOAD CV

Samen, Oplossingsgericht & Praktisch

Jitske van der Werf werkt als onderwijskundig adviseur / Interim intern begeleider bij Zien in de klas. Ze is voornamelijk werkzaam in de regio Utrecht en Amersfoort.

Na het behalen van haar PABO diploma is Jitske gaan werken als leerkracht op verschillende reguliere scholen door heel Nederland. Sinds 2013 is Jitske naast leerkracht ook intern begeleider en heeft ze in 2014 de Master SEN afgerond. Naast haar werkzaamheden als leerkracht en intern begeleider heeft Jitske ook leerkrachten en docenten gecoacht bij het Leraren Ontwikkel Fonds (LOF)

Jitske heeft veel ervaring  in handelings- en opbrengstgericht werken. Ze vindt het belangrijk om samen met het team te bekijken op welke manier handelingsgericht en doelgericht werken binnen de school het beste vorm kan geven. Jitske heeft verschillende scholen begeleid bij het groepsplanloos werken.

Jitske heeft een praktische instelling en weet beleid in concrete acties te vertalen. Voor elk probleem gaat ze, samen met de leerkracht, leerling en/of schoolteam, op zoek naar een oplossing. Ze denkt hierbij altijd in mogelijkheden.

Jitske werkt op dinsdag, woensdag en donderdag

ZIEN in de Klas © 2018, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly