panel

Jorinde Jelles

Onderwijskundig Adviseur / Interim IB / Accountmanager

Enthousiast, Innovatief, Positief

Jorinde werkt als onderwijskundig adviseur en interim intern begeleider bij ZIEN in de Klas. Daarnaast is zij als accountmanager tevens het eerste aanspreekpunt voor scholen uit Breda en omgeving. Jorinde is eerder werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs cluster 4 (gedragsstoornissen en/ of psychische problematiek), als ambulant begeleider cluster 3 (lichamelijke beperking en/ of langdurig ziek) en intern begeleider.

Jorinde krijgt energie van het ontdekken van talenten bij anderen. Vanuit talent en kracht samen verder groeien, kenmerkt haar manier van werken. Haar aanpak is positief, betrokken en verbindend. Jorinde is een echte planmaker en bruggenbouwer. Denken in mogelijkheden is haar werkmotto.

Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het oplossingsgericht coachen en begeleiden van onderwijsprofessionals, het verzorgen van workshops en studiedagen en het ondersteunen van schoolteams op het gebied van didactisch en pedagogisch handelen.

Jorinde werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij ZIEN in de Klas.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly