panel

Juliëtte de Milliano

NVO Orthopedagoog / Dyslexiebehandelaar

Toegankelijk, Betrokken, Enthousiast

Juliëtte werkt vanaf mei 2017 bij ZIEN in de Klas als onderwijsadviseur, arrangement begeleider en dyslexiespecialist. Zij ziet het als haar taak kinderen te helpen hun zelfvertrouwen en plezier in het leren te vergroten.

Juliëtte heeft Pedagogische Wetenschappen (specialisatie leerproblemen) gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Tijdens haar masteropleiding heeft Juliëtte stage gelopen bij een bovenschoolse zorgvoorziening in het voortgezet onderwijs en bij een praktijk voor kinderpsychologie- en orthopedagogiek, waar zij ervaring heeft opgedaan met diagnostiek van leer- en gedragsproblemen. Na haar afstuderen heeft Juliëtte gewerkt als vestigingscoördinator bij een huiswerkinstituut. Ook is Juliëtte werkzaam geweest als poh-ggz/orthopedagoog voor verschillende huisartsen en als behandelaar bij een praktijk voor psychotherapie en orthopedagogiek.

Naast haar werkzaamheden bij ZIEN in de Klas, volgt Juliëtte sinds september 2019 de opleiding tot Orthopedagoog-Generalist in Amsterdam.

ZIEN in de Klas © 2019, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly