panel

Laurian Jacobs

Onderwijskundig Adviseur / Interim IB

Enthousiast, Betrokken, Positief

Laurian is bij ZIEN in de Klas werkzaam als onderwijskundig adviseur en schoolbegeleider. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het meedenken over ondersteuningsstructuren, coachen van intern begeleiders en leerkrachten en het uitvoeren van zorgarrangementen. 

Als onderwijsprofessional heeft Laurian ruime ervaring als gedragsspecialist, intern begeleider en leerkracht. Vanuit haar ervaring in zowel de begeleiding als voor de klas weet Laurian doelgericht de vertaalslag te maken van de theorie naar de praktijk. Dit resulteert dan ook in praktische en haalbare adviezen voor op school. Handelingsgericht en oplossingsgericht werken vormt hierbij de leidraad in het coachen van leerkrachten en ouders, adviseren van het zorgteam en individueel begeleiden van leerlingen.

Laurian is in haar werk constant op zoek naar nieuwe paden en mogelijkheden om alle leerlingen vanuit een veilige basis tot ontwikkeling te laten komen. Het coachen en verbinden van de omgeving rondom de leerling, sluit aan bij haar passie naar het zoeken naar en creëren van mogelijkheden om alle kinderen binnen hun specifieke onderwijsbehoeften zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. 

Laurian werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij ZIEN in de Klas.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly