panel

Lieke Vegter

NVO Orthopedagoog/ Onderwijskundig Adviseur/ Interim-IB

Betrokken, Doelgericht, Leergierig

Lieke Vegter werkt sinds januari 2017 als orthopedagoog/ onderwijskundig adviseur/ interim-interne begeleider bij ZIEN in de klas. Na het afronden van de PABO heeft ze lesgegeven op verschillende basisscholen in de regio Amsterdam en Haarlemmermeer. Zij heeft in die jaren veel praktische ervaring opgedaan. Naast haar baan als leerkracht is zij gestart met de premaster Pedagogische Wetenschappen en heeft vervolgens haar master Pedagogische Wetenschappen (traject Orthopedagogiek) afgerond.
Tijdens haar afstudeerscriptie is zij vanuit haar praktijkstage gestart als orthopedagoog binnen de gehandicaptensector. Hier heeft zij een tijdelijke waarneming van twee jaar vervuld en heeft hierdoor haar vaardigheden als startende orthopedagoog kunnen ontwikkelen.
Lieke is in het contact transparant, flexibel en enthousiast. In haar werk is ze betrokken en wil zij op een praktische manier doelgericht te werk gaan. Zij vindt het hierbij belangrijk om partijen bij elkaar te brengen, op elkaar af te stemmen en met elkaar naar oplossingen en mogelijkheden te zoeken.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly