panel

Marjolein Verhoef - Fontijn

NVO Orthopedagoog / Onderwijskundig Adviseur

Veelzijdig, Analytisch, Ondernemend

Marjolein werkt sinds april 2019 als NVO orthopedagoog en onderwijskundig adviseur bij ZIEN in de Klas. Marjolein is schoolbegeleider op diverse scholen in Amsterdam en verzorgt arrangementen.

Na het afronden van de PABO en Universitaire master Orthopedagogiek (werkveld Leerlingenzorg) heeft Marjolein lesgegeven op een school in Amsterdam volgens het onderwijsconcept natuurlijk leren. Ze heeft daarbij ervaring opgedaan in het vergroten van eigenaarschap van leerlingen en het opstellen en uitvoeren van individuele ontwikkelplannen. Voordat Marjolein kwam werken bij ZIEN in de klas, heeft ze twee jaar in Londen gewoond. Daar heeft ze, naast haar werkzaamheden als docent, 1-op-1 begeleiding gegeven aan tweetalige Nederlandse kinderen en zorgtrajecten opgezet op de Nederlandse school. Dankzij haar ervaring als leerkracht en vakinhoudelijke orthopedagogische kennis, kan Marjolein een goede vertaalslag maken van theorie naar praktijk.

In het contact met anderen is Marjolein toegankelijk en constructief. Ze vindt het belangrijk om samen met alle betrokkenen op zoek te gaan naar praktische oplossingen zodat ieder kind met plezier kan leren.

Marjolein werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij ZIEN in de Klas.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly