panel

Marjolein Roozendaal

Onderwijskundig Adviseur / Interim-IB

Kundig, Verbindend, Enthousiast

Marjolein werkt sinds juni 2021 bij ZIEN in de Klas als onderwijskundig adviseur en interim IB. Ze is voornamelijk werkzaam in de regio Noord-Holland. 

Na de PABO heeft zij verschillende opleidingen afgerond, waaronder twee Masters Special Educational Needs (Intern begeleiding en Gedragsspecialist). Ook heeft zij nascholingen gevolgd op het gebied van executieve functies, mindset, formatief evalueren en EDI.  Voordat ze bij ZIEN in de Klas kwam werken heeft zij gewerkt als; leerkracht, intern begeleider, extern begeleider voor een samenwerkingsverband en als interne opleider en coach. 

Marjolein is deskundig en enthousiast. Met veel overtuiging en humor kan ze haar kennis overbrengen op een team, zodat ze samen met hen een kwaliteitsslag kan maken. Ze gaat hierbij altijd op zoek naar manieren om de theorie aan de praktijk te verbinden. Marjolein gaat voor steengoed onderwijs, gelukkige kinderen en gelukkige teamleden.  Marjolein coacht en schoolt leerkrachten, IB-ers en schoolteams met als doel het pedagogisch en didactisch handelen te versterken. Tevens is zij op een aantal scholen de vaste onderwijsadviseur. 

Marjolein werkt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag bij ZIEN in de Klas.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly