panel

Sandra van St Annaland

Interim Intern Begeleider / Onderwijskundig adviseur

Daadkrachtig, Betrokken, Innovatief

Sandra is een ervaren onderwijsprofessional, bijna 30 jaar geleden begonnen als leerkracht en inmiddels al bijna 20 jaar ervaring als intern begeleider.

Sandra heeft als Intern Begeleider op verschillende basisscholen gewerkt, en daardoor ruime ervaring opgedaan in het aansturen van teams en het coachen van leerkrachten. Ook heeft Sandra binnen een schoolbestuur diverse werkzaamheden verricht zoals lid van het auditteam, voorzitten van het IB netwerk, organiseren van studiedagen, coachen van leerkrachten en IB’ers.

Op groepsniveau heeft Sandra ruime ervaring in het begeleiden van groepsprocessen. De begeleiding is vooral  gericht op het zichtbaar maken van wat er ‘onder water’ speelt in een groep en daar vervolgens mee aan het werk gaan. Sandra kan ook worden ingezet als kindercoach.

Sandra is sterk en pro actief in het meedenken over schoolontwikkeling en hoe daar verder inhoud aan te geven. 

Scholing en persoonlijke ontwikkeling zijn erg belangrijk voor Sandra. Zij volgt de landelijke onderwijsontwikkelingen nauwgezet en kan goed inschatten wat een school(team) of leerkracht nodig heeft om een volgende, passende stap te kunnen maken. Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid is een belangrijk uitgangspunt. Sandra werkt  vanuit een groeimindset en kan mensen in hun kracht zetten vanuit de talenten die er altijd en voor iedereen zijn. 

Sandra werkt doelgericht, is daadkrachtig en een stabiele en betrouwbare factor in de samenwerking. 

Sandra werkt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly