panel

Sanne Floris

Onderwijskundig Adviseur / Interim IB

Daadkrachtig, oplossingsgericht & samenwerkend

Sanne Floris werkt sinds april 2018 bij ZIEN in de Klas als onderwijskundig adviseur en interim IB. Ze is voornamelijk werkzaam in de regio Utrecht en Amsterdam.

Na de PABO heeft zij verschillende opleidingen gevolgd; intern begeleider, gedragsspecialist, oplossingsgericht coachen & leiding geven. Voordat ze bij ZIEN in de Klas kwam werken heeft zij gewerkt binnen het cluster 3 onderwijs. In het SO en VSO heeft zij als leerkracht, autisme coördinator en intern begeleider gewerkt.
Sanne heeft hierin veel ervaring opgedaan in onderwijs- en gedragsvraagstukken met betrekking tot autisme en in onderwijs-zorgarrangementen. Zij heeft zich gespecialiseerd in ondersteunings- en begeleidingsbehoeften van kinderen in leren en ontwikkelen.

Sanne is open, daadkrachtig en praktisch. Ze is in staat onderwijsvraagstukken oplossingsgericht aan te pakken. Samenwerken en de verantwoordelijkheden te delen met ouders, kinderen, team en MT- leden vindt zij essentieel in het behalen en vieren van de successen.

Sanne werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag bij ZIEN in de Klas.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly