panel

Suzanne Jacobs

Directeur (DGA), NVO Orthopedagoog-Generalist, NVO Dyslexiedeskundige

Optimistisch, Vernieuwend, Gedreven

Mijn missie is om alle (kwetsbare) kinderen in onze samenleving in hun kracht te zetten en alle klassen in Nederland gelukkig te zien. Wij richten ons daarom op het versterken van de basis binnen de school, zodat zoveel mogelijk leerlingen kunnen profiteren van het onderwijsaanbod. Samen met de leerkracht kijken we naar de behoeftes van de leerlingen en naar wat zij goed kunnen. Hierbij werken wij op een oplossingsgerichte wijze aan een optimaal klassenklimaat.

Wij streven naar het beste resultaat van onze begeleiding en een hoge klanttevredenheid. Enthousiaste klanten en medewerkers vinden wij erg belangrijk en samenwerken en plezier maken hebben wij hoog in het vaandel staan!

Suzanne is NVO Orthopedagoog-generalist en heeft de PABO gedaan. Zij is werkzaam geweest als orthopedagoog o.a. in het Cluster 4 onderwijs (ZMOK), bij onderwijsbegeleidingscentra (Eduniek, het ABC) en de RVC (Regionale Verwijzings Commissie) van Amsterdam. Suzanne is gecertificeerd School-Video Interactie Begeleider en Taakspelbegeleider.

BIG-nummer: 19926969831

All posts by Suzanne Jacobs

ZIEN in de Klas © 2019, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly