panel

Veronica Fierro

Onderwijskundig Adviseur / Interim-IB

Daadkrachtig, Betrokken en Integer

Veronica werkt als onderwijskundig adviseur en interim IB’er bij ZIEN in de Klas. Na haar studie Pedagogiek is ze in 2002 aan de slag gegaan als intern begeleider en heeft ze in 2008 de Master SEN afgerond. “Ieder kind verdient de kans om echt gezien te worden” is Veronica’s belangrijkste drijfveer.

Veronica zoekt in haar werk altijd de verbinding en denkt in kansen en mogelijkheden. Door haar oprechte aandacht en toewijding ontstaat er snel vertrouwen. Vanuit dit vertrouwen en door haar inzet en professionaliteit krijgt ze mensen op een positieve manier in beweging. Veronica is analytisch en ziet daardoor snel waar de knelpunten liggen. Door gebruik te maken van een oplossingsgerichte benadering ondersteunt Veronica teamleden bij het vinden van oplossingen die voor hen werken binnen de school. Haar streven is om mensen in hun kracht te zetten, zodat zij vol vertrouwen zelfstandig verder kunnen.

Met haar twintig jaar ervaring op diverse Amsterdamse basisscholen is Veronica een serieuze gesprekspartner voor bestuurders, directeuren, leerkrachten en ouders. De kwaliteiten van Veronica liggen onder andere in het opzetten van de ondersteuningsstructuur, het in kaart brengen van de onderwijsbehoeften van leerlingen en het geven van daarbij passende handelingsadviezen en het begeleiden van startende IB’ers.

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly