panel

Onderwijsadvies

ZIEN in de Klas is een onderwijsadviesbureau. Onze missie is het gelukkig ZIEN van de gehele klas. De basis hiervoor is een goede relatie tussen de leraar en de leerlingen. Wij richten ons op het meebouwen aan een sterke basis binnen de school, zodat zoveel mogelijk leerlingen kunnen profiteren van het onderwijsaanbod. Samen kijken we naar wat leerlingen wél kunnen en werken we aan een optimale basisondersteuning. Handelingsgericht- en oplossingsgericht werken staan bij ons centraal.

Hoe werken wij:

shutterstock_100115969

  • Met praktische onderwijsadviseurs: naast een universitaire opleiding pedagogiek of psychologie, hebben wij een onderwijsachtergrond (PABO). Hierdoor spreken wij de taal van de school en kunnen wij werkbare, realistische en handelingsgerichte adviezen geven.
  • Op maat naar wens en vraag van de school!
  • Handelingsgericht; wij onderzoeken leerlingen niet om te onderzoeken. Het doel is altijd om handvatten te krijgen voor verdere begeleiding in de klas
  • Op school: in een vertrouwde omgeving voor de leraar en leerling

Wat biedt ZIEN in de Klas:

Wij bieden o.a. schoolbegeleiding, interim-interne begeleiding+, behandelingen en diagnostiek (leren/gedrag/sociaal-emotioneel), workshops/trainingen.

Contact

  • Wil je dat wij contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek of heb je nog vragen? Klik dan hier.
  • Wil je een leerling aanmelden voor psychologisch onderzoek? Klik dan hier.

 

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly