panel

Onze intakevragenlijsten zijn AVG-proof vernieuwd

30mei

De privacywetgeving is aangepast. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vraagt van organisaties om zorgvuldiger met persoonsgegevens om te gaan. Een belangrijk aspect hierin is dataminimalisatie. ZIEN in de Klas vindt het belangrijk om alleen de persoonsgegevens te verwerken die noodzakelijk zijn voor het doel van de verwerking.

Dat is reden geweest om onze intakevragenlijsten nog eens aandachtig onder de loep te nemen en aan te passen waar nodig.

De vernieuwde intakevragenlijsten zijn vanaf heden te downloaden op onze downloadspagina onder het kopje ‘Intakevragenlijsten’.

Voor meer informatie:  Op de downloadspagina is ook de ZIEN in de Klas Privacy Policy te vinden onder het kopje ‘Voorwaarden ZIEN in de Klas B.V..

Let op!
  • Voor inschrijfformulieren en informatie over aanmeldingen dyslexie Regio Gooi en Vechtstreek, neem contact op met dyslexie@regiogv.nl. 
  • De intakevragenlijsten Dyslexie voor de regio Wijdemeren zijn hier te downloaden. Deze aanvragen dienen via de betreffende gemeentes te verlopen en niet via ZIEN in de Klas.
  • De intakevragenlijsten Dyslexie voor de regio Lekstroom zijn hier te downloaden Deze aanvragen dienen verstuurd te worden naar lekstroom@zienindeklas.nl.
  • ! De formulieren voor bovengenoemde gemeentes worden momenteel ook herzien. Later meer informatie.

 

Wil je meer informatie ontvangen en/of heb je vragen over de genomen maatregelen van ZIEN in de Klas omtrent de AVG? Neem dan contact op met onze Functionaris Gegevensbescherming, Anouk van Beek.

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly