panel

Opfrisochtenden dyslexiebehandeling in de vakantie!

13jun

Wat waren de kleuren van Pi-Spello ook alweer? Hoe zat het ook alweer met de code van de ridder? Wil je een goede start maken met het lezen en spellen op school? Wil je ook een leuke ochtend vol met leesplezier? Wil je kennismaken met kinderen die ook dyslexie hebben? Als je straks lekker lang zomervakantie hebt gehad en dus ook een tijdje geen dyslexiebehandeling, dan kan het zijn dat de spellingregels zijn weggezakt. De kans is groot dat je resultaten wat achteruitgaan. Het is belangrijk om – met hulp van je ouders- te blijven oefenen in de vakantie. Dat kan soms wel een beetje lastig zijn… Om alles weer op te frissen, zijn er aan het einde van de zomervakantie opfrisochtenden! Een opfrisochtend helpt je om snel weer op niveau te zijn én het is gezellig.

Kom je ook?

Wat gaan we doen?

Samen met andere kinderen ga je op een leuke en actieve manier bezig met lezen en spelling. We praten ook over dyslexie.

We gaan allerlei leuke dingen doen, zoals: een speurtocht, een dobbelstenenspel, leren over dyslexie, nieuwe boeken leren kennen, spellingspelletjes en nog veel meer! Kortom: een leuke en leerzame ochtend!!

Waar:

• Maandagochtend 15 augustus in de Centrale Bibliotheek in Utrecht
• Donderdagochtend 25 augustus in de FlevoMeer bibliotheek in Lelystad
• Donderdagochtend 25 augustus in OBA Olympisch Kwartier in Amsterdam

Hoe laat:

Inloop vanaf 9.15 uur. De ochtend start om 9.30 en eindigt om 12.30 uur.

Kosten:

Ben je bij ons in behandeling, dan is de ochtend kosteloos. Er zal dan één behandeling voor worden ingezet. Ben je niet (meer) in behandeling, dan zijn de kosten €50,-.

Doe je ook mee? Leuk!

Stuur voor vrijdag 1 juli een mail naar opfrisochtend@zienindeklas.nl en vertel op welke dag je wil komen.

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly