panel

Scholing

Ben je op zoek naar geschikte scholing voor bepaalde leraren, (een deel van) je schoolteam, IB-netwerk, of het hele bestuur? Of heb je een lerarenbeurs, een budget vanuit school en lijkt het je leuk om je verder te professionaliseren bij ons?  Wij bieden scholing- en professionaliseringsmogelijkheden in de vorm van:

  • workshops  voor leraren (waarvan 6 Register Leraar gevalideerd), ib’ers en teams. De concrete invulling is altijd op maat. Onze workshops, cursussen en studiedagen kunnen variëren van eenmalige bijeenkomsten tot hele trajecten, zowel bij jou op school als bij ons op kantoor of op locatie.
  • flexibel te volgen E-Learnings bij de ZIEN Academy voor leerkrachten. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor leren. Wil jij na schooltijd aan je bureau je e-learning volgen, of liever vanaf de bank? Het kan allemaal, je kan leren wanneer het jou uitkomt. Uiteraard kan je de e-learning ook met collega’s tegelijk volgen om het leren nog effectiever te maken. In de ZIEN-academy vind je de trainingen: executieve functies, kindgesprekken voeren, groepsvorming en eigenaarschap. Alle e-learnings werken toe naar een eindproduct. Dit betekent dat je het geleerde vertaalt naar jouw praktijk, dit maakt het direct toepasbaar! Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de ZIEN-academy!

 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact op met Nienke Scholte Lubberink.

Workshops op maat flyer

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly