panel

E-Learnings bij de ZIEN Academy

E-learnings van ZIEN in de Klas

Als leerkracht wil je je vaardigheden bijhouden en in ontwikkeling blijven. Je wilt leren over onderwerpen die bij jou passen, leren als het jou uitkomt en direct met het geleerde aan de slag gaan. Dat kan bij de ZIEN academy !

#1 Trending topics
De onderwerpen van de e-learnings zijn van deze tijd. Je kan de komende tijd trainingen verwachten over: executieve functies, kindgesprekken, positieve groepsvorming, instructie vaardigheden, mindset en nog veel meer!
Heb jij nog een belangrijk onderwerp waar je graag meer over wil leren? Laat het dan aan ons weten via info@zienindeklas.nl

#2 Leren wanneer jij wil
Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor leren. Wil jij na schooltijd aan je bureau je e-learning volgen of liever vanaf de bank? Het kan allemaal, je kan leren wanneer het jou uitkomt. Uiteraard kan je de e-learning ook met collega’s tegelijk volgen om het leren nog effectiever te maken. Heb je maar kort de tijd? Dan volg je gewoon een stukje van de e-learning en pak je het de volgende keer weer op waar je gebleven bent.

#3 Direct toepasbaar
Alle e-learnings werken toe naar een eindproduct. Dit betekent dat je het geleerde vertaalt naar jouw praktijk, dit maakt het direct toepasbaar!

#4 Laagdrempelig
Bij ZIEN in de Klas vinden we het belangrijk om leren zo laagdrempelig mogelijk te maken en kennis te verspreiden. Om deze reden zijn de e-learnings nu verkrijgbaar voor het instaptarief van maar 35 euro per stuk. Je kan de gekozen e-learning dan een jaar lang volgen. Koopje!

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje in de catalogus!

ZIEN in de Klas © 2019, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly