Marianne Dibbink

Onderwijsadviseur l Interim IB

Marianne werkt binnen ZIEN in de Klas als onderwijsadviseur en Interim IB’er. Ze heeft ervaring binnen het regulier en speciaal onderwijs. Zowel adviseren, creëren, IB taken vervullen, als het verzorgen van studiemomenten, maakt haar werk erg leuk. De missie van ZIEN in de Klas, alle klassen gelukkig en gelijke kansen, is een passende missie bij haar. Haar talent is gevoelsfluisteraar, een helpend talent bij deze missie.

Het snel doorhebben en aanvoelen wat een kind, leerkracht en school nodig heeft om tot groeien en leren te komen, is hoe haar talent tot uiting komt. Dit brengt zij met weinig woorden over in concrete plannen. Binnen ZIEN in de Klas is zij actief in de hoogbegaafdheidscommissie om zo onderdeel te mogen zijn van het proces om het onderwijs voor deze groep kinderen nog passender te maken. 

Marianne is enthousiast, creatief en maakt makkelijk, fijn contact met de mensen om haar heen. Hierbij vindt ze het fijn om te investeren in een fijne samenwerking die ten goede komt aan de ontwikkeling en de groei van school, leerkracht, kind en ouders.

Contact