panel

Vacature Officemanager

08apr

ZIEN in de Klas is op zoek naar een Officemanager

Zorg jij er graag voor dat alles op rolletjes loopt? Zoek je een jong, ambitieus en inspirerend bedrijf met enthousiaste collega’s? Dan zoeken we jou als Officemanager bij ZIEN in de Klas!

ZIEN in de Klas is het leukste en beste onderwijsadviesbureau van Nederland! Wij hebben als missie om alle klassen gelukkig te zien door te investeren in goed onderwijs. We werken met ruim 70 gemotiveerde collega’s samen om deze droom werkelijkheid te maken. We weten elkaar intern snel te vinden, zodat we elkaar altijd kunnen bijstaan indien nodig. Onze kernwaarden zijn Plezier, Kwaliteit en Samen en hier staan we dan ook echt voor.Op dit moment zijn wij op zoek naar een collega die zo snel mogelijk aan de slag kan als:

Officemanager bij ons op kantoor in Maarssen

De functie
In deze functie denk je mee met de organisatie en speel je in op wat er moet gebeuren. Je kunt makkelijk schakelen tussen diverse taken en bent zeer oplossingsgericht. Wat het ook is: jij regelt het! Je denkt vooruit, voor jezelf en voor anderen. Organiseren en coördineren zitten je in het bloed. Daarbij ben je ook een ICT held. Heel bewust kies je voor een ondersteunende rol en je geniet van “ad hoc”-werk. Je vindt het leuk om er voor te zorgen dat het kantoor er gezellig uit ziet en dat er een gastvrije ontvangst is voor collega’s en klanten. Je bent goed bewust van het feit dat je het visitekaartje bent van ZIEN in de Klas.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een HBO denk en werkniveau
  • Je hebt affiniteit met ICT en bent goed thuis in Gsuite van Google.
  • Het is een pré als je al kennis/ervaring hebt met het werken met de AVG wetgeving.
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

FTE: minimaal 32 uur (op basis van een 36-urige werkweek).
Startdatum: het liefst per direct

Solliciteren doe je door vóór 16 april 2019 een sollicitatiebrief (of video) met cv te sturen naar hrm@zienindeklas.nl, t.a.v. Femke Arts. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 18 april 2019.

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2019, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly