panel

Vacature Onderwijskundig Adviseur / Interim IB

09okt

Ben jij een ervaren enthousiaste onderwijskundig adviseur en/of ib’er? Heb je een passie voor onderwijs? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek je een jong, ambitieus en inspirerend bedrijf? En zoek je leuke en enthousiaste collega’s? Dan zoeken wij jou!

ZIEN in de Klas is het leukste en beste onderwijsadviesbureau van Nederland! 🙂 Wij hebben als missie om alle klassen gelukkig te zien door te investeren in goed onderwijs. We werken met ruim 80 gemotiveerde collega’s samen om deze droom werkelijkheid te maken. We weten elkaar intern snel te vinden, zodat we elkaar altijd kunnen bijstaan indien nodig. Onze kernwaarden zijn Plezier, Kwaliteit en Samen en hier staan we dan ook echt voor.

Op dit moment zoeken wij onderwijskundig adviseurs en/of ervaren intern begeleiders van topkwaliteit. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijsveld, goed in je afstemming, je kan snel een situatie analyseren en bent een resultaatgerichte doener. Handelingsgericht- en oplossingsgericht werken staan bij ons centraal.

Wij bieden:
– Een uitdagende, gevarieerde en leuke baan in de omgeving van Noord Holland, Amsterdam, Utrecht en/of Amersfoort
– Een dienstverband tussen de 24 uur en 34 uur per week
– Een goede werksfeer en een enthousiast team
– Ontwikkelmogelijkheden

Interesse? We ontvangen graag jouw motivatie en cv voor 23 november via hrm@zienindeklas.nl, t.a.v. Femke Arts.

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly