panel

Vacature Onderwijskundig Adviseur / Interim IB regio Noord Holland

23jan

Ben jij die ervaren enthousiaste ib’er? Heb je een passie voor onderwijs? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek je een jong, ambitieus en inspirerend bedrijf? En zoek je leuke en enthousiaste collega’s? Dan zoeken wij jou!

ZIEN in de Klas is het leukste en beste onderwijsadviesbureau van Nederland! 🙂 Wij hebben als missie om alle klassen gelukkig te zien door te investeren in goed onderwijs. We werken met ruim 70 gemotiveerde collega’s samen om deze droom werkelijkheid te maken. We weten elkaar intern snel te vinden, zodat we elkaar altijd kunnen bijstaan indien nodig. Onze kernwaarden zijn Plezier, Kwaliteit en Samen en hier staan we dan ook echt voor.

Vacature Onderwijskundig adviseur / Interim IB in Noord Holland (omgeving Purmerend, Hoorn en Schagen)
Op dit moment zoeken wij een ervaren Intern Begeleider van topkwaliteit (een achtergrond als orthopedagoog is een pré) voor de regio Noord Holland (bij voorkeur omgeving Purmerend/Hoorn zodat werken in Amsterdam ook mogelijk is).
Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijsveld, goed in je afstemming, je kan snel een situatie analyseren en bent een resultaatgerichte doener. Handelingsgericht- en oplossingsgericht werken staan centraal. Naast het werk als interim ib’er ben je in staat om coachingstrajecten op te pakken op leerkracht- of groepsniveau.

Wij bieden:

– Een uitdagende, gevarieerde en leuke baan!
– Een dienstverband tussen de 24 uur en 34 uur per week per 1 april 2019.
– Een goede werksfeer en een enthousiast team.
– Ontwikkelmogelijkheden
– Solliciteren doe je vóór 20 februari aanstaande een sollicitatiebrief (of video) met cv te sturen naar hrm@zienindeklas.nl, t.a.v. Femke Arts. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 27 februari.

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2019, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly