panel

Vacature: Regiebehandelaar Dyslexie

18dec

ZIEN in de Klas is het leukste en beste onderwijsadviesbureau van Nederland!  ZIEN in de Klas werkt met ruim 70 bevlogen orthopedagogen samen aan onze droom; alle klassen gelukkig te zien door te investeren in goed onderwijs! Wij zijn een groeiende organisatie en vanuit ons kantoor in Maarssen vliegen we uit naar basisscholen in heel Nederland. Ons team is energiek, gepassioneerd en staat voor onze kernwaarden: kwaliteit, plezier en samenwerken. We weten elkaar intern snel te vinden, zodat we elkaar altijd kunnen bijstaan indien nodig.

Voor ons dyslexie-team zijn wij op zoek naar een Orthopedagoog Generalist, Registerpsycholoog Kinder en Jeugd NIP of GZ-psycholoog die alles weet van dyslexie en een passie heeft voor dyslexie en onderwijs. Ervaring met en passie voor dyslexie-onderzoek en -behandeling volgens het Protocol Dyslexie Diagnostiek & Behandeling is een vereiste voor deze functie.

In deze functie als regiebehandelaar werk je nauw samen met onze dyslexie collega’s en en draag je zorg voor de kwaliteit van de dyslexieonderzoeken en -behandelingen. Je hebt een analytisch denkvermogen, kan processen overzien en durft beslissingen te nemen. Je bent flexibel, enthousiast en hebt een duidelijke visie. Je kan snel hoofdlijnen zien en ziet wat er nodig is. Je hebt oog voor wat er goed gaat, zoekt naar wat er beter kan en wordt blij van innoveren! Je vindt het leuk om de professionalisering van onze behandelaren mede vorm te geven. 

Wij bieden:

  • Een uitdagende, gevarieerde en leuke baan!
  • Een dienstverband tussen de 30 uur en 34 uur per week 
  • Een goede werksfeer en een enthousiast team.
  • Ontwikkelmogelijkheden

Solliciteren doe je vóór maandag 21 februari aanstaande een sollicitatiebrief (of video) met cv te sturen naar hrm@zienindeklas.nl, t.a.v. Femke Arts. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 26 februari

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2019, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly