panel

Vacatures

Momenteel hebben wij onderstaande vacatures open staan.
Wil je bij ons solliciteren? We zien je reactie graag tegemoet vóór 7 november!

We hebben dit schooljaar ook ruimte voor een stagiair(e).

werken bij zien in de klas

Bij ZIEN in de Klas werken we met circa 80 collega’s aan onze gezamenlijke missie: Alle klassen gelukkig zien & gelijke kansen voor elk kind! We lopen voorop en investeren met elkaar in kwalitatief goed onderwijs.  Onze kernwaarden zijn Kwaliteit, Samen Groeien en Plezier en deze staan centraal in alles wat we doen. We zijn een jonge, ambitieuze en inspirerende organisatie en zijn in een groot deel van Nederland actief.

Kwaliteit
ZIEN in de Klas richt zich op het meebouwen aan een sterke basis binnen de klas en de school.  In onze werkzaamheden staat de uitgangspunten van het handelings- en oplossingsgericht werken centraal. We vinden het belangrijk dat onze ZIEN’ers up to date blijven en daarom krijgt iedereen de mogelijkheid om zich jaarlijks te scholen. Daarnaast hebben we een gezamenlijke online kennisdatabank waarin wij wetenschappelijke kennis en recente literatuur met elkaar delen. Voor startende ZIEN’ers hebben we een onboardingsprogramma ontwikkeld voor de eerste 3 maanden.


Samen Groeien

Wij zoeken altijd samen met de klant naar een manier van werken die voor iedereen plezierig en effectief is. We vinden het belangrijk dat ZIEN’ers zichzelf blijven ontwikkelen door kennis en ervaringen met elkaar te delen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijs.
We trainen onze vaardigheden continue door tijdens vaste intervisiemomenten te zorgen dat we van en met elkaar leren. Drie keer per jaar worden er tijdens de studiedagen voor het hele team actuele thema’s besproken. Dit zijn inhoudelijke thema’s, maar ook thema’s die bijdragen aan het werkgeluk binnen ZIEN.

                                                           

Plezier
We vinden het belangrijk dat we elke dag weer plezier ervaren in het werk wat we doen en daarbij in onze kracht staan. Persoonlijk contact en interesse in elkaar vinden we erg belangrijk en daarom investeren we in gezamenlijke activiteiten. Naast de studiedagen zijn het kerstdiner, Sinterklaas en het jaarlijks slotuitje belangrijke en gezellige activiteiten die we met elkaar doen. Ook staat er wekelijks een vermaak kwartiertje op de agenda, waarin we met z’n allen een quiz of spel doen. Als we op kantoor zijn wordt er voor een gezonde lunch gezorgd. Maandelijks mag een ZIEN’er aan het ZIEN-rad draaien waarin zij een prijs wint.

Solliciteren
Heb je een passie voor onderwijs? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een gevarieerde functie? Werk je graag in een gezellig en gedreven team en wil je de vrijheid krijgen om het beste uit jezelf te halen? Dan ZIEN we jouw sollicitatiebrief graag tegemoet!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan!

ZIEN in de Klas © 2020, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly