panel

Woensdag workshops!

28sep

Op onze vernieuwde website kun je je ook inschrijven voor de workshops die we dit jaar houden op de woensdagmiddagen op ons kantoor in Maarssen. In de schoolbegeleiding verzorgen we al langere tijd studiedagen en workshops, maar nu kun je ook als leerkracht of intern begeleider zélf voor een bepaald onderwerp kiezen!

Onze eerste woensdag workshop van dit jaar ging over optimaal klassenmanagement. We hebben de eerste bijeenkomst gewerkt aan het neerzetten van een duidelijke structuur op het gebied van regels, afspraken en routines en praktische tips gedeeld. Tijdens de terugkombijeenkomst wisselen we ervaringen uit en zullen we verdiepen. Er komen nog veel meer leuke workshops aan, kijk voor meer informatie en direct inschrijven op de website.

Wil je bijvoorbeeld werken met de lessencyclus Oplossing in de Klas om je groepssfeer te verbeteren, maar eerst zelf goed de kneepjes van oplossingsgericht werken in de vingers krijgen? Kom dan naar onze workshop op 7 oktober en 18 november! Of wil jij weten wat je eigen interactiestijl is en die van je leerlingen zodat je elkaar nog beter kunt begrijpen? Dan is pedagogische aanpak iets voor jou!
Al onze workshops vind je hier.

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly