panel

ZIEN in de Klas zoekt een dyslexiegoeroe/ hoofdbehandelaar

22jun

ZIEN in de Klas heeft als missie alle klassen gelukkig te zien door te investeren in goed onderwijs. We werken met ruim 50 gemotiveerde collega’s samen om deze droom werkelijkheid te maken.

Voor ons dyslexie-team zijn wij op zoek naar een Orthopedagoog Generalist, Registerpsycholoog Kinder en Jeugd NIP of GZ-psycholoog die alles weet van dyslexie en een passie heeft voor dyslexie en onderwijs. Ervaring met dyslexie-onderzoek en behandeling volgens het Protocol Dyslexie Diagnostiek & Behandeling is een vereiste voor deze functie.

In deze functie als hoofdbehandelaar werk je nauw samen met de diagnosten en behandelaren en draag je zorg voor de kwaliteit van de dyslexieonderzoeken en -behandelingen. Je hebt een analytisch denkvermogen en kan de processen overzien en durft beslissingen te nemen. Je bent flexibel, enthousiast en hebt een duidelijke visie. Je kan snel de hoofdlijnen zien en ziet wat er nodig is. Je hebt oog voor wat er goed gaat, zoekt naar wat er beter kan en wordt blij van innoveren!

Wij bieden:

  • Een uitdagende, gevarieerde en leuke baan!
  • Een dienstverband tussen de 30 uur en 34 uur per week per 1 oktober 2016
  • Een goede werksfeer en een enthousiast team.
  • Ontwikkelmogelijkheden

Solliciteren doe je vóór 6 juli aanstaande een sollicitatiebrief (of video) met cv te sturen naar  hrm@zienindeklas.nl, t.a.v. Femke Arts. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 11 juli.

 

Geef een reactie

ZIEN in de Klas © 2021, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly