Aankondigingsbrief overname Ellen Titre Orthopedagogie (ETO)
door ZIEN in de Klas

Met veel enthousiasme willen wij u op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling.

Per 1 september 2024 is Ellen Titre Orthopedagogie en Psychologie (ETO) overgenomen door ZIEN in de Klas, een onderwijsadvies en jeugdhulporganisatie die zich net als Ellen Titre inzet voor de optimale ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Ellen Titre Orthopedagogie heeft de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om begeleiding, diagnostiek en ondersteuning van kinderen en jongeren met specifieke onderwijsbehoeften en psychologische hulpvragen. Deze expertise blijft behouden, maar zal vanaf nu worden uitgebreid onder de vlag van ZIEN in de Klas, een organisatie die bekend staat om haar innovatieve aanpak en op maat gemaakte oplossingen voor scholen en voor in de begeleiding van kinderen.

Voorlopig blijft de website van Ellen Titre nog in de lucht. Wij zullen hier de komende tijd mee aan de slag gaan. 

 

ETO ZIEN in de Klas

Hierbij een persoonlijk bericht van Ellen

‘De praktijk Ellen Titre Orthopedagogie en Psychologie (ETO) ben ik in 2008 gestart, samen met mijn man Louis Titre als managing partner. Met een enthousiast team hebben wij vele jaren dyslexiezorg, basis GGZ Jeugdhulp en ondersteuning op scholen geboden.

Na een werkzaam leven van ruim 45 jaar in onderwijs en zorg, is de tijd gekomen om het stokje over te dragen. Op 1 december gaan wij met pensioen.

Wij zijn blij u te kunnen informeren dat wij in de organisatie ‘ZIEN in de Klas’ een waardige opvolger hebben gevonden om de praktijk voort te zetten. De praktijk zal per 1 september 2024 verder gaan als ‘ETO-ZIEN in de Klas’.

Wij zullen ons inspannen om een soepele overgang mogelijk te maken.
Wij danken alle kinderen, jongeren en hun ouders en opvoeders, scholen, huisartsen, kernteams, jeugdteams en verwijzers hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen jullie het allerbeste toe.’

ZIEN in de Klas is dankbaar voor het vertrouwen

Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenvoeging leidt tot een nog sterkere ondersteuning van leerkrachten en leerlingen. Onze gezamenlijke missie blijft het ondersteunen van kinderen om het beste uit zichzelf te halen, met bijzondere aandacht voor hen die extra zorg nodig hebben.

Wij willen Ellen en Louis Titre bedanken voor al hun inzet en werk voor ETO! Wij zullen zorg dragen dat hun opgebouwde praktijk met veel aandacht en liefde wordt voortgezet. 

We kijken ernaar uit om onze samenwerking met u voort te zetten en samen bij te dragen aan een positieve ontwikkeling en leeromgeving voor alle kinderen.