Alle klassen
gelukkig
en
gelijke kansen
voor ieder kind

Alle klassen gelukkig & gelijke kansen voor ieder kind! Dát is de missie waar wij bij ZIEN in de Klas dagelijks gezamenlijk aan werken. 

ZIEN in de Klas is een jong, ambitieus onderwijsadviesbureau dat in bijna heel Nederland actief is. Met ruim 100 IB’ers, orthopedagogen en onderwijsadviseurs bieden wij niet alleen interim begeleiding en coaching voor scholen, maar ook de best mogelijke dyslexiebehandelingen voor leerlingen. Tot slot leveren wij praktische producten en inspirerende lesmaterialen om zowel leerkrachten als leerlingen te ondersteunen en inspireren. 

Iedere dag inspireren wij zoveel mogelijk schooldirecties, leerkrachten en ouders om met elkaar aan kwalitatief nóg beter onderwijs te werken. Daarin investeren we met hart en ziel. We zijn trots op al onze medewerkers, die elke dag hun bevlogenheid en betrokkenheid laten zien in hun werk; die leerkrachten weer de regie geven en laten stralen.

Werken met plezier en samen groeien staat in alles wat wij doen voorop. Essentieel daarbij is kwaliteit: we willen het beste uit onszelf en onze klanten halen. We doen alles voor het best mogelijke onderwijs.

Ons laatste nieuws

Workshops
Diensten

Nieuwe ronde 4-daagse Leergang de ib’er als kc’er

Nu de ronde van februari al helemaal vol zit, gaan wij door met een nieuwe ronde. Deze ronde gaat in april 2024 van start.

Doe jij mee met de 4-daagse leergang waarin je leert hoe je de rol van kwaliteitscoördinator zo sterk mogelijk neerzet in jouw onderwijspraktijk?

Lees verder »
Producten

Ons volledige aanbod

Onze nieuwste productenfolder neemt je mee naar een wereld vol inspirerende leermiddelen en innovatieve educatieve oplossingen. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en laat je verrassen!

Lees verder »
Wijzer in Leren
Producten

Wijzer in Leren

De Wijzer in Leren vertaalt de wetenschappelijke kennis over leren voor jou naar de praktijk! Ben jij nieuwsgierig naar hoe leren nu precies werkt? Hoe je het brein van je leerlingen zo optimaal mogelijk kunt benutten? En welke invloed jij en je leerlingen zelf hebben op het (nog) handiger en efficiënter leren? Dan is de nieuwe Wijzer in Leren iets voor jou!

Lees verder »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijkse inspiratie en de leukste downloads! 

Klanten aan het woord