panel

Downloads

LET OP: Het is voor de intakeformulieren van belang dat je de laatste versie van Adobe Acrobat Reader DC op je computer hebt staan. Houd daarom de updates bij of vraag de systeembeheerder dit te doen, wanneer je dit zelf niet kan/mag.
Is Adobe op jouw pc niet bijgewerkt, worden wijzigingen in de opgeslagen download niet bewaard!

Hieronder vind je onze intake formulieren in Word, (.doc) en Acrobat (PDF) formaat. Daarnaast kun je ook de folders over leer- en onderwijsbegeleiding vinden en downloads van de Wijzer in Onderwijsbehoeften en Oplossing in de Klas. Om de PDF bestanden te kunnen gebruiken en digitaal in te vullen vind je onderaan deze pagina meer uitleg

Flyers

Wijzer in Onderwijsbehoeften

Consultatiegesprekken

Oplossing in de Klas

Intakevragenlijsten *

Inspiratie!

Voorwaarden ZIEN in de Klas B.V.

 *  !! Let op bij de Intakeformulier (PDF): Om teleurstelling te voorkomen, zorg allereerst dat voor Adobe Acrobat Reader de meest recente updates zijn uitgevoerd; download vervolgens het formulier dat je wilt gebruiken naar je pc en open het daarna met Adobe Reader. Vul het in en sla de gegevens op. Formulieren kunnen ook in de webbrowser worden ingevuld, maar de gegevens worden dan niet goed opgeslagen, evenals wanneer Adobe dus niet is bijgewerkt.

ZIEN in de Klas © 2017, Alle rechten voorbehouden
Webdesign: Simplefly