Laatste nieuws

Blijf up-to-date

Wijzer in Leren

Wijzer in Leren

De Wijzer in Leren vertaalt de wetenschappelijke kennis over leren voor jou naar de praktijk! Ben jij nieuwsgierig naar hoe leren nu precies werkt? Hoe je het brein van je leerlingen zo optimaal mogelijk kunt benutten? En welke invloed jij en je leerlingen zelf hebben op het (nog) handiger en efficiënter leren? Dan is de nieuwe Wijzer in Leren iets voor jou!

Lees verder

3 keer meer focus op kwaliteit

Hoe kun je de kwaliteit op jouw school aanzienlijk verbeteren? Ontdek het in onze nieuwsbrief, waarin we je meenemen in de leergang de ib’er als kc’er, de inspirerende workshop over breinleren, en het traject “Kwaliteit onder de Loep” waarin we samen ontdekken waar de ontwikkelkansen van de school liggen.

Bovendien bieden we je weer een waardevolle, direct toepasbare download en een aantrekkelijke aanbieding die je niet wilt missen!

Lees verder
wijzer in veerkracht

De Wijzer in Veerkracht

Het moment is daar! De Wijzer in Veerkracht ligt nu bij ons in de webwinkel. Het middel om kinderen beter te leren omgaan met alle hobbels en kuilen die ze in het leven gaan tegenkomen. Lees hier waarom je deze niet mag missen!

Lees verder

De intern begeleider als kwaliteitscoördinator

Zijn jullie plannen voor het nieuwe schooljaar al rond? Het doorontwikkelen van de onderwijsprofessional staat vast bij jullie ook hoog op de agenda! De verscherping van de landelijke focus op onderwijskwaliteit en de hiermee in samenhang herschreven beroepsstandaard van de intern begeleider, geeft je wat ons betreft het belangrijkste ontwikkelpunt.

Deze nieuwsbrief staat in het teken van de rol van de ib’er als kc’er.

Lees verder

Alles over gelijke onderwijskansen

In deze nieuwsbrief zoomen we graag in op wat belangrijk is om kansengelijkheid te vergroten, self-efficacy. Om met de woorden van Illias El Haoudi te spreken, het belangrijkste van het belangrijke. We bieden je een download om hierover in gesprek te gaan met je leerlingen en delen tips ter inspiratie.

Lees verder
Gelijke kansen

Tips voor gelijke onderwijskansen

ZIEN in de Klas maakt zich dagelijks hard voor gelijke onderwijskansen voor kinderen. Het belang hiervan werd onlangs extra benadrukt door de Staat van het Onderwijs 2023. Wij nemen je graag mee in wat je als school kunt doen om gelijke onderwijskansen te bevorderen en waar de kansen liggen in het onderwijs. De nieuwste download over self-efficacy kun je hier vast goed bij gebruiken!

Lees verder

Lees meer over onze producten

Op onze productenpagina krijg je een overzicht van al onze praktische producten en speelse leermaterialen. Ontdek wat jij het leukste vindt.

Bezoek de webwinkel

In onze webwinkel leveren wij praktische producten en speelse leermaterialen om zowel leerkrachten als leerlingen te inspireren.